main logo
11510

Ciobanu, despre sechestrul impus lui Șor: Procurora ne are de proști

Astăzi, șefa interimară a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor, a anunțat că procurorii au aplicat sechestru pe mai multe bunuri care aparțin deputatului Ilan Șor.

Ciobanu, despre sechestrul impus lui Șor: Procurora ne are de proști

În urma anunțului, deputata Maria Ciobanu s-a declarat nedumerită față de decizia luată de către Procuratura Anticorupție, transmite Știri.md.

Ciobanu susține că astfel, șefa anticorupție, Adriana Bețișor, i-at fi acordat timp lui Ilan Șor pentru „a-și duce averea la scumpa soțioară”.

„Mă uit peste titlurile de știri și nici nu știu ce simt... Bucurie? Nu prea! A trecut nepermis de mult timp în care instituțiile statului au lucrat la comanda unui "coordonator". În acești ani a părăsit Republica Moldova floarea societății: juriști buni, profesori de calitate, medici profesioniști, agricultori de vocație, constructori cu experiență, mulți dintre ei făcând azi carieră în țări străine. 
Prima știre pe care am citit-o e despre Bețișorul lui Plahotniuc. Cică dânsa cere (atenție!) confiscarea averii lui Shor. Procurora asta ne are de proști. Oare nu chiar ea i-a acordat timp berechet penalului Shor, pentru a-și duce averea la scumpa soțioară sau, poate, în altă parte? Nu ea a avut grijă să fie cercetat Shor pe un alt art. din codul penal? Propria avere Bețișor o poate justifica?
O altă știre care de asemenea nu m-a surprins este demisia in corpore a magistraților de la Curtea Constituțională. După ce au transformat-o într-o gojineață, ce le mai rămânea de făcut? 
Murdărie, mare murdărie mai lasă în urmă regimul mafiot al lui Plahotniuc! Guvernul ACUM are nevoie de tone de apă, mături puternice și mult detergent. Apoi să stropească cu ageazmă. Peste tot!”, a declarat deputata.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării