main logo
1086

Ciobanu, despre alegerile locale: Îmi este rușine pentru alegători

Deputata ACUM, Maria Ciobanu, se declară revoltată de faptul că unii primari „care s-au lăsat intimidați, și-au călcat pe demnitate, acceptând să facă sluj în fața unui proxenet”, planifică să mai candideze o dată.

Ciobanu, despre alegerile locale: Îmi este rușine pentru alegători

Ciobanu a declarat că îi este rușine și „pentru alegătorii care continuă să calce pe aceeași greblă”, transmite Știri.md.

„În prag de alegeri locale generale nu pot să nu-mi fac griji. Îmi este necaz și rușine pentru alegătorii care continuă să calce pe aceeași greblă. Cum poți să ierți un primar pupincurist, pentru care trădarea are scuze? Vezi, Doamne, el a făcut-o în numele prosperității localității! Când zic acest lucru mă gândesc și la primarul de Ciorești, Nisporeni, Valeriu Guțu, și la mulți alți primari, care s-au lăsat intimidați, și-au călcat pe demnitate, acceptând să facă sluj în fața unui proxenet.

Acești primari, dacă ar fi ajuns deputați, s-ar fi vândut angro imediat ce ar fi pășit pragul Legislativului. Și ar fi făcut-o deja în numele "parcursului european al statului Republica Moldova!" Nu așa și-au motivat trădarea foștii deputați ai PLDM? Am văzut cât de mult i-a păsat PDM de UE, reușindu-i să ne izoleze de lumea civilizată. PDM a crescut ca pe drojdie corupția, uzurpând puterea de stat.

Azi mulți din primarii pupincuriști, trădători nativi, iarăși vor să candideze. Cică, ei sunt buni chiar de deputați. Grav este faptul că unele formațiuni politice, care se laudă că s-au curățat de elemente toxice, îi caută, pentru a-i sprijini în alegerile locale... Curățare, nu glumă! Votăm ce am mai votat și le dedicăm poezii. Trăiască trădarea! Ea este nemuritoare!”, a scris deputata Maria Ciobanu pe o rețea de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării