main logo
1940

Cine sunt candidații din lista cu eventuali miniștri în Guvernul Sandu

Liderii Blocului ACUM se arată nedumeriți de anunțul făcut de socialiști în comunicatul transmis astăzi presei, în care spun că insistă în continuare pe conducerea a trei ministere în viitorul Guvern.

Cine sunt candidații din lista cu eventuali miniștri în Guvernul Sandu

„La ultimele discuții, ei au spus că își doresc un Guvern din profesioniști, că sunt ok cu un Guvern cu membrii ACUM și profesioniști care nu sunt membri ai niciunui partid”, afirmă Maia Sandu la emisiunea „În Profunzime” de la ProTV, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Ultimul comunicat al socialiștilor l-am văzut. Nu ne-a fost clar. Îi așteptăm mâine la ședință să ne clarificăm”, a adăugat Sandu.

Întrebată cine sunt persoanele identificate de Blocul ACUM pentru fotoliile de miniștri, aceasta a precizat că toți sunt profesioniști cu CV-uri impresionante și o bună parte dintre ei vin din diasporă.

„Sunt niște propuneri. S-a prezentat o serie de CV-uri. Guvernul nu poate să fie gata pe hârtie. Trebuie să discutăm”, a adăugat și Andrei Năstase.

Amintim că PSRM a anunțat astăzi că nu renunță la condițiile anterioare și vor conducerea Ministerului de Interne, Ministerului de Externe și Ministerului Apărării, dar și funcția de vicepremier pentru Reintegrare în viitorul Guvern.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării