main logo
1446

Cine și cu ce cadouri l-a fericit pe Igor Dodon, în 2017

Ochelari, tacuri pentru biliard, un câine labrador, un buzdugan, harta Moldovei Mari și o poză cu Putin înrămată sunt doar câteva dintre cadourile protocolare primite de preșdintele Igor Dodon, în anul 2017.

Cadouri primite de Dodon în 2017: Buzdugan și poză cu PutinCine și cu ce cadouri l-a fericit pe Igor Dodon, în 2017.

Dincolo de acestea, șeful de la Condrița a primit suveniruri, icoane, cărți, sticle cu alcool și poze cu propria-i persoană, înrămate.

Urmare a unei solicitări scrise făcută de reporterii deschide.md, Președinția a pus la dispoziție lista de cadouri protcolare.

Ruslan Flocea, semnatarul documentului, precizează că în scopul protecției datelor cu caracter personal, lista persoanelor private, care au oferit cadouri Preșdintelui R.Moldova, nu poate fi furnizată.

Totodată, se comunicată faptul că în listă nu au fost incluse florile și produsele de patiserie oferite delegațiilor cu ocazia vizitelor oficiale.

Printre cei care l-au fericit pe Președintele moldovean se numără omologul său rus, Vladimir Putin, fracțiunea PSRM, consilierii PSRM din CMC, Agenția de presă rusă Tass, Mitropolia Moldovei, Papa Francisc și alții. Ambasada Rusiei la Chișinău i-a dăruit președintelui mai multe cadouri.

Publicăm mai jos lista oferită de Președinție și câteva poze confirmative apărute pe parcursul anului trecut în postările deloc puține ale lui Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării