main logo
2070

Cine este Gicu? Personajul, invocat în Parlament de mai mulți deputați

După ce fostul premier Iurie Leancă a povestit joi, 18 iulie, la emisunea Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV, cum un prieten, numit Gicu s-a ocupat de plata pentru studiile fiului său care învăța la Londra, vineri, 19 iulie, la ședința de plen al Parlamentului, deputații Lilian Carp și Octavian Țîcu au vorbit despre un personaj cu același prenume, Gicu.

Cine este Gicu? Personajul, invocat în Parlament de mai mulți deputațiFoto: stiri.md

Deputatul Lilian Carp a ținut un discurs la tribuna Legislativului, despre necesitatea închiderii magazinelor Duty-Free din regiunea transnistreană, unde a menționat că „Avem un nou personaj, să-i spunem Gicu. Toate se făceau pentru Gicu, la noi în Republica Moldova. Gicu se ocupa de una, Gicu se ocupa de alta. Și pentru Gicu, într-un fel sau altul, s-au făcut și aceste modificări”.

Tot la ședința de Parlament, deputatul Octavian Țîcu a criticat coaliția majoritară: „Cred că nu ne-am îndeplinit obligațiile față de alegători”, transmite Știri.md cu referire la Agora.md. 

Octavian Țîcu a spus că „dacă noi n-o să facem asta. Eu vă asigur că Gicu, pe două septembrie, o să vină cu un buchet de flori și-o să vă felicite cu începutul noul an școlar”.

Potrivit unei investigații făcute de Jurnal TV, fiul lui Iurie Leancă ar fi învățat la Londra, în Marea Britanie, pe banii lui Ilan Șor care a plătit peste 40 mii de dolari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării