main logo
7206

Cine este al treilea deputat din Parlament care anunță că e infectat

Deputata Platformei DA Arina Spătaru este infectată cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut într-o intervenție live pe Facebook.

Cine este al treilea deputat din Parlament care anunță că e infectatFoto: știri.md

„Timp de două săptămâni m-am aflat în autoizolare acasă, la Bălți. Joi, când s-au împlinit 14 zile, mi s-a ridicat febra. Primul lucru pe care l-am făcut vineri dimineața a fost testul la COVID-19, care s-a demonstrat astăzi a fi pozitiv”, a declarat Arina Spătaru, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Deputata a spus că rămâne acasă, fiind consultată de medic la telefon.

„Eu am febră, am dureri de cap, am frisoane și, deocamdată, asta e tot. Stau la mine în cameră, izolată. Familia îmi aduce mâncarea la ușă. Am fericirea să am o baie separată. Eu sunt bine. Mi-am izolat familia, mâine planificăm copiii și soțul să dea testul, să vedem cum stau lucrurile”, a explicat aceasta.

Arina Spătaru crede că a prins noului coronavirus la Parlament.

Amintim că, pe 21 mai, s-a anunțat că democratul Eugeniu Nichiforciuc a fost testat pozitiv la COVID-19. Ulterior, s-a constatat că un alt deputat socialist - Vladimir Mizdrenco - este infectat.

Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat o dispoziție care spune că deputații trebuie să se izoleze la domiciliu până la obținerea rezultatelor negative la coronavirus.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării