main logo
5369

Cine e unul dintre agresorii candidatului ACUM de la Edineț

Unul dintre cei trei agresori, care l-ar fi atacat pe Dinu Plângău, candidatul „Acum” la Edineț, ar fi Vlad Nepeivoda, fiul vicepreședintelui Organizației Teritoriale al Partidului Democrat din Moldova, Igori Nepeivoda.

Cine e unul dintre agresorii candidatului ACUM de la Edineț

Informația a fost oferită pentru nordnews de către Dinu Plângău, victima celor trei agresori, care l-ar fi identificat pe mezinul Nepeivoda.

Potrivit lui Dinu Plângău, cei trei i-ar fi aplicat  lovituri în regiunea pieptului, după care l-au strâns de gât, i-au sustras telefonul și l-au somat să părăsească orașul Edineț.

„M-au lovit în piept, m-au apucat de gât chiar în fața comisariatului de Poliție Edineț. Polițiștii se uitau  și nu făceau nimic.  Agresorii mi-au sustras telefonul și au încercat să-l deterioreze. Probabil, le-a reușit pentru că unele imagini video nu pot fi redate.  Am depus o plângere atât la poliție, cât și la Procuratură. Unul dintre agresori este  Vlad Nepeivoda, fiul lui Igor Nepeivoda, mâna dreaptă a lui Oleg Sîrbu, deputat PDM și candidat pe circumscripția Edineț”, spune Dinu Plângău.

Echipa nordnews a încercat sa obțină o reacție din parte lui Vlad Nepeivoda și Igori Nepeivoda, însă cei doi nu au răspuns la telefon.

Contacta telefonic Oleg Sîrbu, candidatul PDM pe circumscripția Edineț și președintele OT de partid, a declarat pentru nordnews că va reveni cu un apel referitor la acest subiect după ce se va consulta.

Ofițerul de presă al IP Edineț spune că pe cazul dat a fost pornită o procedură contravențională în vedera stabilirii tuturor circumstanțelor.

„Domnul Plângău s-a adresat la poliție cu o plângere, prin care declară a fost insultat și agresat fizic de trei persoane necunoscute. Nu poate să fie așa ceva ca poliția să nu intervină, probabil a venit un polițist, care s-a parcat și la moment domnul Plângău s-a adresat dumnealui și totul a fost înregistrat. Nu a fost așa ca poliția să nu intervină, noi ne facem lucru decent”, a precizat ofițerul de presă al IP Edineț, Svetlana Talpă.

Amintim că, Dinu Plângău a fost agresat fizic, în după-amiaza zilei de astăzi, pe scările Inspectortului de Poliție Edineț. Anunțul a fost făcut de Plângău într-o postare pe rețea de socializare Facebook în care a dezvăluit că este filat/urmărit de poliție.

Potrivit aspirantului la fotoliul de deputat pe circumscripția uninominală Edineț, el a fost atacat de trei persoane necunoscute după ce a dat un live pe Facebook  de pe scările IP Edineț. Pe lângă, bătaie Plângău a fost amenințat cu răfuială fizică și îndemnat să părăsească Edinețul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării