main logo
660

Cine e primul vizitator al reprezentanței Tiraspolului la Moscova

La două săptămâni după inaugurarea la Moscova a "reprezentanţei oficiale a RMN în Federaţia Rusă", aceasta a primit primul vizitator.

Cine e primul vizitator al reprezentanței Tiraspolului la Moscova

Este vorba de locuitorul Transnistriei, Vladimir Ladunkin, care conduce la Tiraspol filiala Institutului ţărilor CSI, al cărui preşedinte este deputatul Dumei de Stat a FR, Constantin Zatulin, transmite Știri.md cu referire la Infotag.

Ladunkin a discutat cu şeful reprezentanţei, Leonid Manakov, despre "posibilităţile de soluţionare a mai multor probleme stringente de interes pentru transnistreni". 

În special, a fost menţionată obţinerea în regim simplificat a cetăţeniei Federaţiei Ruse fără a renunţa la cetăţenia altor ţări, care au fost luate de nevoie". 

„Zatulin lucrează la această problemă. El consideră că oamenii ar trebui să obţină cetăţenia la faţa locului, în Transnistria, fără a se deplasa în Federaţia Rusă. Cu cât mai mulţi cetăţeni ai Rusiei vor fi peste hotarele sale, cu atât mai mult vom avea oameni cu aceeaşi gândite şi cu atât mai puternică va fi ţara. Rusia trebui să fie la noi acasă", a spus Ladunkin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării