main logo
574

Cine e candidatul PDM pentru șefia Capitalei? Cum răspund democrații

Democrații țin în secret candidatura PDM pentru alegerile locale din Chișinău. I-am întrebat pe câțiva deputați democrați pe cine vor lansa în cursă.

Cine e candidatul PDM pentru șefia Capitalei? Cum răspund democrațiiFoto: Știri.md

Andrian Candu a spus că nu va candida, Nicolae Ciubuc a menționat că potențialii candidați se evaluează, iar Vladimir Cebotari a recunoscut că este una dintre candidaturile care se examinează, transmite Știri.md cu referire la Agora.md

„Cu siguranță, eu nu voi candida la funcția de primar de Chișinău și nu voi candida la alegerile locale. Dar ce ține de candidatul PDM, să aveți puțină răbdare”, a spus. Andrian Candu.

„Noi avem candidați destul de buni. Potențialii candidați sunt în proces de evaluare, trebuie să vedem și părerile altor colegi din organizațiile municipale, după care va fi luată decizia și vă vom informa”, a declarat Nicolae Ciubuc.  

„Diseară, avem o discuție mai largă cu colegii și o să vă informăm”, a menționat. Vladimir Cebotari. A recunoscut că se examinează și candidatura sa. Întrebat dacă își dorește funcția de primar de Chișinău, Cebotari a spus: „De mulți ani am servit oamenii, îmi place să servesc oamenii, dar nu sunt eu persoana care să decidă cine să conducă acest oraș”.

Amintim că, recent, în spațiul public s-a scris că Vladimir Cebotari ar urma să fie candidatul PDM la șefia Capitalei.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării