main logo
2441

Cine e Andrei Nastas, contracandidatul lui Andrei Năstase la alegeri

Contra-candidatul clonă la parlamentare pe circumscripție uninominală a liderului PPDA, Andrei Năstase, ar fi fost polițist și consilier al unui ministru adjunct. Informația a fost comunicată de către liderul PPDA într-o transmisiune live pe Facebook.

Cine e Andrei Nastas, contracandidatul lui Andrei Năstase la alegeri

De asemenea, acesta a mai precizat că Andrei Năstas, candidatul-clonă, ar avea conexinuni cu Partidul Democrat și cu deputatul Constantin Țuțu, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

„Am aflat că cel de-al doilea care ar fi depus semnăturile pentru participarea la alegerile din 24 februarie pe circumscripția 33 în aceeași zi cu mine a fost invizibilul, anonimul Andrei Nastas - unul dintre cei 53 care poartă numele Andrei Nastas în Republica Moldova. S-a găsit unul care face figurații pentru Partidul Democrat. Înţeleg că a reuşit cu ajutorul unor oameni din aceste circumscripţii să-şi adune semnături. Trebuie să ne clarificăm însă ce se întâmplă în spaţiul public, în spaţiul mediatic, ce se întâmplă în acest proces electoral pe care Plahotniuc îl vrea plin de minciună, plin de confuzie, plin de manipulare”, a spus Andrei Năstase.

Liderul PPDA, Andrei Năstase, spune că știe cine este, de fapt, contra-candidatul său Andrei Nastas.

„Ei bine, eu am aflat cine este acest individ. Este un fost poliţist. Este un consilier de viceministru şi invit toată presa să vadă conexiunile acestui individ cu Ţuţu şi cu Partidul Democrat”, a declarat Andrei Năstase.

Contactat de Agora pentru a comenta subiectul, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, nu a fost de găsit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării