main logo
2686

Chișinăul se pregătește de proteste, Dodon organizează un nou concert

Pe fundalul invalidării alegerilor locale noi din Capitală, pe 24 iunie societatea civilă se pregătește de proteste.

Chișinăul se pregătește de proteste, Dodon organizează un nou concert

În același timp, președintele Igor Dodon invită toți tinerii la concert, în aceeași zi, în același loc. Actualul președinte anunță că pune la punct un concert grandios în cadrul Festivalului pentru tineret „Generația Viitorului”, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

În timp ce votanții lui Năstase sunt invitați la protest chiar de astăzi, intenția de a protesta a fost anunțată și pentru ziua de duminică. „Duminică trebuie să ieșim masiv la un protest popular, în PMAN, și să decidem ce facem cu acest „PlahoDon” antinațional”, a declarat Nicolae Josan. 

„La concert vor evolua renumiții artiști și trupe din Rusia, România, Ucraina, precum și interpreți autohtoni. Această inițiativă lansată de mine anul trecut, va continua anual pe durata mandatului meu de Președinte al țării. Invit toți tinerii să participe la acest festival care cu siguranță va deveni o tradiție frumoasă”, a anunțat Igor Dodon.

Potrivit președintelui, concertul va fi susțint de „SunStroke Project”, „A Studio”, „Градусы” (n.r - Gradusî), Elena Temnikova, „Randi”, „Mot”, DJ. MEG.

Consider că astfel de inițiative, cu susținerea președintelui R. Moldova, sunt necesare tineretului din Republica Moldova”, a mai spus Igor Dodon.

Cheltuielile vor fi acoperite de campania „Iubesc Moldova”, inițiată în 2011 de către Igor Dodon. Onorariile pentru artiștii ruși vor fi plătite parțial de câțiva oameni de afaceri din Federația Rusă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării