main logo
605

Chirtoacă vrea titlu onorific pentru Dirk Schuebel

Uniunea Europeană a fost în ultimii patru ani principalul partener al Primăriei Chişinău și a sprijinit financiar mai multe proiecte de dezvoltare a capitalei.

Chirtoacă vrea titlu onorific pentru Dirk SchuebelMeritele aparțin delegației UE în R. Moldova condusă de Dirk Schuebel care ar trebui răsplătit pentru prietenie.

Meritele aparțin delegației UE în R. Moldova condusă de Dirk Schuebel care ar trebui răsplătit pentru prietenie. Declarația a fost făcută de primarul general Dorin Chirtoacă în cadrul întrevederii pe care a avut-o cu ambasadorul european Dirk Schuebel la încheierea mandatului său în Republica Moldova.

„Considerăm că domnului Schuebel ar trebui să-i fie conferit titlul, dacă acest lucru este posibil, de Ambasador Emerit al Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Va fi întotdeauna binevenit la Chişinău, în orice calitate, iar municipalitatea va fi la dispoziţia ambasadorului de fiecare dată, ori de câte ori va dori Măria Sa să viziteze R.  Moldova”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Acesta a enumerat proiectele realizate în Chișinău cu suportul financiar al Uniunii Europene: canalizarea pluvială, creşterea eficienţei energiei, achiziționarea a 102 troleibuze noi – proiecte care au costat peste 42 de milioane de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării