main logo
1300

Chirtoacă: Voronin, sunteți o mizerie și o lichea. Aș pune mâna pe topor

Dorin Chirtoacă s-a arătat indignat de declarațiile lui Vladimir Voronin, privind faptul că la 7 aprilie 2009, Valeriu Boboc nu ar fi fost omorât în PMAN de poliție, ci la Parlament chiar de amicii lui.

Chirtoacă: Voronin, o mizerie și o lichea. Aș pune mâna pe topor

„Vladimir Voronin, sunteți o mizerie și o lichea. Cum vă permiteți să faceți afirmația că dintr-un spermatozoid se naște un boboc, vorbind despre Valeriu Boboc?”, a spus Dorin Chirtoacă, lider PL.

„Nu-i destul că l-ați băgat cu zile în mormânt pe acest tânăr, dar îl mai și batjocoriți! Anterior l-ați făcut și alcoolic, și infractor. Sunteți în toate mințile? Eu, dacă aș fi în locul tatălui lui Valeriu, aș pune mâna pe topor.

La ordinul dvs. din 7 aprilie 2009, Greceanîi a făcut acea amenințare că va folosi armele, Dodon fiindu-i umăr de sprijin, iar poliția a intervenit în forță, de i-a omorât pe Valeriu Boboc în PMAN și pe Ion Tabuleac la etajul 4 al Parlamentului, după care au urmat arestările în masă, coridoarele morții în comisariate și sute de tineri torturați și bătuți.

Evident, că de vreme ce Plahotniuc vă acoperă, și nicio procuratură nu vă întreabă nimic, vă permiteți să îndrugați verzi și uscate. Și Ion Perju, cel care a dat în Valeriu Boboc, este acoperit. 

A fugit peste hotare, și-a schimbat numele și este bine merci, cine l-a ajutat oare? Dar toate sunt până la o vreme.

Crimele lui Stalin au fost condamnate, și ale lui Voronin vor fi, și ale lui Plahotniuc, de asemenea!

Purici vede Voronin, la televizor. Pe baza puricilor a fost identificat Perju care l-a omorât pe Valeriu Boboc, în PMAN și nu la Parlament?? 

Pe "otmozka" Parlamentului era Ion Tabuleac, cealaltă victimă omorâtă la 7 aprilie, crima pe care ați mușamalizat-o spunând că s-a aruncat de pe un stâlp la "talcioc". Harunjen, Morari și toți ceilalți, voi nu auziți și nu vedeți nimic, nu?!”, a mai adăugat Chirtoacă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării