main logo
3508

Chirtoacă vorbește despre hotelul lui Ghimpu din Brașov

Informația despre hotelul de 4 stele din Poiana Brașov, România, despre care se spune că ar fi fost procurat de Mihai Ghimpu este o minciună.

Chirtoacă vorbește despre hotelul lui Ghimpu din BrașovColaj: știri.md

Despre aceasta a comunicat în cadrul live-ului transmis pe platforma Votum.md, fostul edil al Capitalei Dorin Chirtoacă, transmite Știri.md.

"Sunt minciuni și zvonuri aruncate intenționat pentru a denigra. Nu are domnulul Ghimpu nicio proprietate în afara Republicii Moldova", a declarat Dorin Chirtoacă.

Potrivit fostului edil, zvonurile despre el și Mihai Ghimpu au fost pornite de persoane care n-au argumente.

"Au pornit această campanie de zvonuri, în bătaie de joc, în ultimii 7 ani pentru că n-au argumente pe conținut. S-a dovedit că suntem competenți, că reușim să facem proiecte, că nu suntem corupți și au început să inventeze tâmpenii de genul acesta. Care hotel? Care Poiana Brașov? Absurdități și minciuni!", a conchis liberalul.

Știri.md amitește că și Mihai Ghimpu a negat în cadrul unei ședințe a Parlamentului că ar fi cumpărat hotelul și spune că imobilul despre care s-a scris în presă îi aparține președintelui Igor Dodon

Anterior, mai multe surse mass-media au comunicat că cunoscutul politician, Mihai Ghimpu, ar fi devenit proprietar al unui hotel de lux de 4 stele din stațiunea Poiana-Brașov, România. 

Potrivit presei, hotelul achiziționat de liderul PL are 24 de camera şi că l-ar fi costat pe Ghimpu două milioane de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării