main logo
821

Chirtoacă susține că Băsescu nu are încredere în Andrei Năstase și Maia Sandu

Traian Băsescu nu ar avea încrede în Andrei Năstase și Maia Sandu și că susține blocul ACUM din alte motive. Cel puțin asta susține președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă.

Chirtoacă susține că Băsescu nu are încredere în Năstase și Sandu

„Ultima dată ne-am văzut înainte de marea adunare națională, pe 25 martie, la Chișinău. Cu o seară înainte am discutat. Dânsul s-a arătat total nemulțumit de cei care îl susține acum. Chiar a spus că nu are în ei, deschis. Eforturile pentru consolidarea direcției unioniste în Moldova. Noi niciodată nu am fost în relații reci sau chiar negative”, a declarat liderul PL, Dorin Chirtoacă în cadrul emisiunii „Alege cu Durbală” de la Unimedia.

Referindu-se la decizia pe care a luat-o fostul președinte, Chirtoacă a declarat că a fost presat de către reprezentanții Partidului Popular European, transmite Știri.md.

„Asta e probabil că partidul din care face parte, la fel ca și PNL-ul din România și multe alte partide, fac parte din Partidul Popular European. Iar Partidul Popular European îi susține direct și deschis”. Dorin Chirtoacă spune că PPE calcă pe aceeași greblă.

„Din această cauză, toți din PPE se coalizează și îi susțin pe cei din blocul ACUM, în condițiile în care au mai făcut greșeli de asemenea tip. Nu suntem în măsură să le dăm lecții celor din Europa, dar ar trebui să învețe din propriile greșeli. Pentru că noi le spuneam în 2010, bă, se fură Banca de Economii. Era primul miliard de lei de credite neperformante de la BEM”, a precizat Chirtoacă.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, nu a venit cu o reacție în acest sens.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării