main logo
773

Chirtoacă sugerează că Dodon e implicat în furtul miliardului

Fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă sugerează că Igor Dodon ar fi implicat în furtul miliardului.

Chirtoacă sugerează că Dodon e implicat în furtul miliardului

„In timp ce actioneaza pentru legalizarea banilor furati, semnand legea amnistiei fiscale, Dodon incearca sa dreaga busuiocul si sa se acopere cu "apararea" pamantului moldav, jucand sceneta cu refuzul de a transmite ruina numita Stadionul Republican, Ambasadei SUA”, a scris Chirtoacă pe Facebook, transmite Ştiri.md.

„Daca Dodon nu va fi suspendat, in dulcea traditie a lui Plahotniuc, rezulta ca toata chestiunea cu terenul pentru Ambasada SUA a fost o diversiune pusa la cale de ei doi, o fumigena aruncata in presa si in societate, cu scopul de a distrage atentia de la promovarea, votarea in Parlament si promulgarea de catre Dodon a legii amnistiei hotiei de la BEM si a tuturor celorlalte hotii.

Tovarase Candu, care faceai bulbuci la sedinta si cautai metrou de la mine in Chisinau, ce faci, il suspenzi pe Dodon? Sau fiecare si-a jucat rolul in sceneta si acum toti "drujno" la hodina si numarat rublisoarele?”, se mai întreabă fostul primar al Capitalei.

Amintim că, preşedintele Igor Dodon a refuzat să promulge legea privind transmiterea fostului Stadion Republican pentru construcţia noului sediu al Ambasadei SUA. 

În aceeaşi zi, şeful statului a menționat că va promulga pachetul de legi al amnistiei fiscale, cu toate oportunitățile și eventualele riscuri pe care le comportă,

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării