842
0
Chirtoacă spune unde se află ex-ministrul condamnat Chirinciuc
842
0

Liberalii rămân solidari față de colegul lor de partid, Iurie Chirinciuc, condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă şi abuz de serviciu, cu privarea de dreptul de a exercita funcţii publice, timp de 5 ani.

Foto: Stiri.md

Declarația a fost făcută, în cadrul unei conferințe de presă, de liderul PL, Dorin Chirtoacă, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Acesta a precizat că, de fapt, condamnarea fostului ministru al Transporturilor este una politică, lipsită de argumente reale.

„Atât eu, cât și colegii liberali rămânem solidari cu Iurie Chirinciuc și îi vom fi alături, indiferent de modul în care regimul consideră de cuviință să se răfuiască cu el”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Cât despre informațiile care au apărut în presă precum că fostul ministru ar fi fugit din țară, imediat după pronunțarea sentinței, Chirtoacă spune:

„Chirinciuc are apartament și afaceri la Iași din anii '90. A locuit acolo ultimii ani. Are apartament și la Chișinău, dar mereu era acolo. Acolo îi sunt familia, copiii. Ei merg acolo la școală, la grădiniță. Ce este anormal că s-a dus la familia sa?”.

Citește și
article image
Cinci priorități pe care le are Dorin Chirtoacă în...
0
305
article image
Chirtoacă vrea un nou mandat. Despre deDodonizare și...
1
159
article image
Dorin Chirtoacă a depus actele pentru a candida la șefia...
2
119
article image
Chirtoacă: Ceban se laudă cu proiectul realizat de mine....
0
356