main logo
727

Chirtoacă și-a recunoscut greșelile pe care le-a comis la Primărie

În perioada sa de 10 ani de mandat ca primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă susține că cea mai mare greșeală a sa a fost că a depus prea multă încredere în persoanele care nu trebuia și că nu le-a concediat la timp.

Chirtoacă și-a recunoscut greșelile pe care le-a comis la PrimărieChirtoacă și-a recunoscut greșelile care le-a comis la Primărie

„Numai cine nu muncește nu greșește. Au fost greșeli și la oamenii pe care i-am angajat, și la mansarde pentru că s-a făcut supradimensionate, dar asta au hotărât cei de la arhitectură până am început eu să verific. A fost un efort de a face mai bine, dar s-a primit împotriva mea”, a declarat Dorin Chirtocă în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, citat de unimedia.

De asemenea, ex-primarul Chișinăului menționează că este paradoxal precum că multe persoane concediate în perioada 2007-2017 au fost restabilite în funție.

„Aproximativ 30-50 de persoane au fost date afară în perioada mandatului meu de la Primărie, pentru corupție, abuz de serviciu. Pardoxal este că instanțele de judecată i-a restabilit. De exemplu, domnul Crăciun de la direcția Funciară. Soția domnului Crăciun este rudă cu procurorul general”, a mai adăugat Chirtoacă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării