main logo
456

Chirtoacă: Semnarea altui acord ACUM-PSRM, sentință la moarte politică

Dorin Chirtoacă, susține că nu mai este nevoie de un alt acord semnat între ACUM și PSRM, pentru că de primul acord a fost nevoie doar pentru a-l da jos pe Plahotniuc, iar mai departe trebuie să se meargă pe anticipate.

Chirtoacă: Semnarea altui acord ACUM-PSRM, sentință la moarte politică

„Primul acord semnat între ACUM și PSRM a fost suficient și altul nici nu trebuie. Faptul că ei discută semnarea altui acord asta este sentință la moarte politică. Ei deja și-au semnat-o, prin semnăturile pe care le-au pus la toate prostiile mai mici. Ei n-au avut curaj să se opună lui Dodon. Au mers pe mâna lui Dodon la fiecare etapă a acestei acaparări a instituțiilor de forță”, a declarat Dorin Chirtoacă în cadrul emisiunii Cotidianul LIVE, transmite Știri.md.

Potrivit liderului PL, „cetățenii Republicii Moldova au acceptat ca Blocul ACUM să meargă la această alianță cu PSRM-ul strict pentru a-l da jos pe Plahotniuc”.

„Atât! Mai departe – alegeri anticipate. Lasă să-și aleagă oamenii reprezentanții în Parlament, majoritatea pe care o vor”, spune Chirtoacă.

Potrivit acestuia, ACUM și PSRM încearcă „o conviețuire”.

„Contează cât au ei verticalitate în această conviețuire. Ei au devenit staf electoral al lui Dodon, de vreme ce au acceptat toate mizeriile”, consideră Chirtoacă.

Totodată, liberalul susține că „după concursul pentru Curtea Constituțională, blocul ACUM trebuia să pună piciorul în prag și să spună că ei nu sunt de acord să meargă pe asemenea cârdășii”.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării