main logo
1208

Chirtoacă: PSRM refuză demiterea lui Codreanu. Așteptăm poziția ACUM

După ce în presă ar fi apărut zvonuri că primarul general internimat al Capitalei Ruslan Codreanu ar fi nașul de cununie unui deputat PAS, fostul edil Dorin Chirtoacă a venit cu o reacție.

Chirtoacă: PSRM refuză demiterea lui Codreanu. Așteptăm poziția ACUMColaj: Știri.md

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Chirtoacă îi numește uzurpatori pe socialiști și asta după ce săptămâna trecută consilierii municipalii din fracțiunea PSRM au inițiat un proiect de demisie a lui Ruslan Codrenu, însă ulterior au stopat acest lucru, transmite Știri.md

Totodată, liberalul îl acuză pe Codreanu că a ocupat funcția de primar interimar al Capitalei în afara oricarei legi, iar referitor la relația Codreanua - Litvinenco, Chirtoacă încă așteaptă un răspuns de la blocul ACUM. 

"ACUM, adevarat sau nu?

Ruslan Codreanu a ajuns în primărie odată cu Silvia Radu. După care s-a autonumit în funcție, ceea ce este în afara oricărei legi. Sunt două rezoluții ale Consiliului Europei care condamnă acest lucru. Vrea să fie interimar - să vină în fața CMC să obțină votul.
Dacă însă PSRM refuză demiterea uzurpatorilor din Primăria Chișinău, înseamnă că ei înșiși devin uzurpatori.
Așteptăm să vedem poziția ACUM în această problemă, inclusiv precizarea cu privire la relația Codreanu - Litvinenco", a scris Chirtoacă. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării