main logo
1101

Chirtoacă: PL va participa la parlamentare în cadrul blocului ACUM

Partidul Liberal va participa la alegerile parlamentare în cadrul blocului ACUM. Decizia a fost anunțată de noul președinte al PL, Dorin Chirtoacă.

Chirtoacă: PL va participa la  parlamentare în cadrul blocului ACUM

Chirtoacă menționează Partidul Liberal va participa în cadrul blocului ACUM în condițiile unui compromis, transmite Știri.md.

Compromisul constă din următoarele puncte: calendar comun, un membru-observator PL în cadrul comisiei de meritocrație, participare pe listele de candidați și pe circumscripții, proces-verbal al ședințelor comisiei de meritocrație, stabilirea locului candidaților pe listă și pe circumscripții având în vedere mertitocrația, dar și așteptările cetățenilor.

,,În alegerile parlamentare, în cadrul blocului ACUM, Partidul Liberal va continua să promoveze obiectivul reîntregirii neamului românesc - Unirea cu România, ca fiind cea mai bună soluție și unica de fapt, pentru a asigura securitatea și prosperitatea cetățenilor în cadrul NATO și UE”, a declarat Chirtoacă.

De asemenea, potrivit lui Chirtoacă, până la realizarea deplină și completă a Unirii cu România.

,,Partidul Liberal va fi solidar cu obiectivele partidelor pro-europene (tot în scopul promovării reîntregirii), va colabora cu aceste partide, cu excepția celor care manifestă complicitate cu regimul dictatorial Plahotniuc-Dodon”, a conchis Chirtoacă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării