main logo
675

Chirtoacă: Nu-mi convine chestiunea asta cu Dragnea în România

Liderul Partidului Liberal din Republica Moldova, Dorin Chirtoacă, a venit cu critici la adresa Partidului Social-Democrat din România, în contextul în care liberalii își anunțaseră susținerea pentru partidele unioniste la alegerile ce vor avea loc pe 24 februarie la Chișinău.

Chirtoacă: Nu-mi convine chestiunea asta cu Dragnea în România

„Eu consider că și în România sunt suficiente lucruri de schimbat și de adus în regulă. Nu-mi convine chestiunea asta cu Dragnea și conflictul din societatea românească, în care cei care activează, cei care au ieșit la mitinguri în Piața Victoriei și cei care sunt tot de centru-dreapta, ca ei să întrețină Moldova română, unde cea de-a doua jumătate stă acasă și așteaptă cineva să muncească pentru ei și, prin intermediul PSD-ului, să primească subvenții și ajutoare sociale. Este o remeniscență a sistemului comunist”, a declarat Chirtoacă, invitat la o emisiune de la postul „Vocea Basarabiei”, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Știri.md amintește că Partidul Liberal a anunțat că va candida „într-un front comun” cu organizațiile unioniste de dreapta la următoarele alegeri parlamentare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării