main logo
1092

Chirtoacă, în fața camerelor cu un reportofon: Procurorul e mincinos

Fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a apărut în fața camerelor cu un reportofon, imediat după încheierea ședinței de judecată în dosarul în care el este acuzat de trafic de influență.

Chirtoacă, în fața camerelor cu un reportofon: Procurorul e mincinos

Potrivit fostului edil, examinarea cazului are loc cu abateri, iar procurorul este „un mincinos”. Cel din urmă susține că acuzatul face tot pentru a tărăgăna procesul, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

După încheierea ședinței de judecată, Dorin Chirtoacă a ieșit în fața camerelor cu o înregistrare în care se aude o voce masculină spunând, „Toate întrebările le puneți la sfârșitul ședinței pentru că se prelungește prea mult circul respectiv”.

Potrivit lui Chirtoacă, vocea aparține judecătorului, Alexandru Negru, pe care fostul edil îl acuză de abateri. 

„În momentul în care judecătorul a spus „circul respectiv se prelungește”, am cerut recuzarea lui. Procurorul, Robu Dumitru, este un mincinos. El neagă că judecătorul a spus cuvântul „circ” în ședința de judecată. Și iată că l-ați auzit înregistrarea”, a spus Chirtoacă. 

Fostul primar l-a acuzat pe Robu de amenințări: „A spus că, dacă voi publica această înregistrare, el îmi va schimba măsura preventivă în arest”.

La acest subiect: Procurorul Robu răspunde acuzaţiilor primite de la Chirtoacă

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării