main logo
891

Chirtoacă: Dodon și Plahotniuc fac circ, iar ACUM vrea să-i demaște

Dorin Chirtoacă spune că Dodon și Plahotniuc fac circ, iar Blocul ACUM încearcă să-i demaște.

Chirtoacă: Dodon și Plahotniuc fac circ, iar ACUM vrea să-i demaște

„Dodon și Plahotniuc fac circ s-a văzut și de la întâlnirea lor de ochii lumii la Reședința de Stat. Ei au nevoie să-și justifice public alianța care o au de foarte multă vreme. Doar să se promoveze la televiziunile lor alt ceva nu fac nimic. Blocul ACUM încearcă să-i demaște doar că este nevoie de mai mult decât să anunțe chestiunea cu prim-ministru și președinte al parlamentului. În primul rând chestiunea lui Năstase trebuie lămurită prin prisma Air Moldova”, a menționat Dorin Chirtoacă.

„Iar demascarea socialiștilor trebuie să aibă loc nu numai prin a pune piciorul în prag. Evident că nimeni nu o să le dea nici premier, nici prim-ministru. Trebuie să-i demaște pas cu pas, punct cu punct până ei nu vor avea niciun argument în ceea ce privește dezoligarhizarea țării pentru că acum socialiștii vor spune că cu 26 de mandate ca voi nu puteți pretinde la speaker și prim-ministru, nu avem încotro mergem cu PD.

În condițiile în care s-ar discuta altfel, tematic pe puncte, atunci vor fi demascați socialiști și lipsiți de posibilitatea de a se manifesta pe viitor. Asa aș face eu. Plahotniuc este candidatul la prim-ministru, este evident acest lucru. Acum este așa un joc, un spectacol de ochii lumii care nu reprezintă nimic”, a mai adăugat liderul PL, Dorin Chirtoacă.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării