main logo
1247

Chirtoacă, despre invitația PSRM adresată ACUM: Joacă teatru

Partidul Socialiștilor (PSRM) a invitat blocul ACUM la negocieri pentru formarea unei majorități parlamentare.

Chirtoacă, despre invitația PSRM adresată ACUM: Joacă teatruCe spune Dorin Chirtoacă despre invitația PSRM adresată blocului ACUM

Rugat să comenteze propunerea socialiștilor, dar și să ofere un sfat blocului, Dorin Chirtoacă susține că PSRM joacă teatru, ca ulterior să acuze blocul ACUM că cei din urmă nu au vrut să facă coaliție și au fost nevoiți să o facă cu democrații, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Socialiștii joacă teatru, socialiștii au fost puși de Plahotniuc să îi arate blocului ACUM că chipurile ei vor o majoritate cu ACUM. Dacă ar vrea nu ar face declarații prin presă, dar s-ar duce la sediul la ACUM, de dimineață, ar discuta până seara. Ar căuta o modalitate pentru că așa cum s-au unit în 2015 la protestele din piață, să se unească și să dea jos dictatorul”, spune liderul PL.

În același timp, acesta susține PSRM și ACUM reprezintă 2/3 din societate „fiind 70 la sută din deputați ar trebui să-și asume răspunderea în fața societății și să spună Da, noi avem curaj să dăm jos dictatorul. Dar, socialiștii joacă teatru pentru a putea acuza ulterior blocul ACUM că uite nu au vrut coaliție, nu au vrut să facem majoritatea, nu au vrut să-l dea jos pe Plahotniuc. Atunci noi mergem cu PLahotniuc că nu se poate merge în alegeri anticipate”, a mai adăugat Chirtoacă.

Precizăm că blocul ACUM au anunțat că organizează o conferință de presă astăzi, 12 martie, unde vor veni cu o reacție la propunerea PSRM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării