main logo
1457

Chirtoacă, despre intervenția lui Dodon la Otaci: Campanie electorală

"Dodon în campanie electorală pentru prezidențialele din 2020". Astfel a comentat fostul primar al Capitalei implicarea președintelui țării în situația creată la Otaci după ce un bloc cu 9 etaje s-a prăbușit.

Chirtoacă, despre intervenția lui Dodon la Otaci: Campanie electoralăColaj: Știri.md

Potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook, Chirtoacă îl acuză pe Dodon de capital electoral ieftin înaintea alegerilor prezidențiale, transmite Știri.md

Totodată, fostul edil menționează că "Președintele Comisiei pentru Situații Excepționale este prim-ministru, iar Președintele RM nu este președinte de colhoz să umble cu băgatul în seamă pentru a-și face capital electoral ieftin".

"Dodon, vrei să faci ceva? Ia rapoartele IGSU și convoacă CSAT-ul. Toată infrastructura sovietică este la pământ, lucru care nu este o noutate. În Chișinău au căzut balcoane, de 30 de ani nu există administrații corespunzătoare ale fondului locativ, problemele sunt adânci și reprezintă o amenințare directă la securitatea RM, securitatea oamenilor în primul rând", a scris Chirtoacă.

În acest context, fostul primar îi recomandă lui Dodon să aprobe o decizie în CSAT cu privire la un program național de reabilitare a infrastructurii locative și sociale, cu modificări serioase de legislație în primul rând, să găsească în paralel finanțare, europeană evident, pentru că afirmă Chirtoacă "Rusia nu se ocupa cu așa ceva".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării