main logo
2481

Chirtoacă, despre decizia APCE: Demisia, domnule Năstase!

După ce Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a votat în favoarea revenirii Rusiei în această instanță, mai mulți politicieni din țară și-au expus nedumerirea față de această decizie.

Chirtoacă, despre decizia APCE: Demisia, domnule Năstase!

Fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă a cerut demisia lui Năstase din APCE, Parlament, MAI, ACUM și PPDA, transmite Știri.md.

„După ce anul trecut, Năstase a spus că: "Unirea este o tâmpenie", punându-ne într-o situație negheoabă în fața României, astăzi el ne pune într-o situație de tensiune cu Ucraina și, nerugat de nimeni, cântă în struna Federației Ruse.

Demisia, domnule Năstase! În prea multe funcții te-ai instalat. Demisia din APCE, din Parlament, din MAI, din ACUM, din PPDA și cu un autodenunt în mână mergi la organele de anchetă după ce vor fi reformate, pentru a te lămuri cu privatizarea "Air Moldova" din 2000 și atacul raider asupra "Victoriabank" din anul 2005”, a menționat Dorin Chirtoacă.

Știri.md reamintește că din delegația Parlamentului R. Moldova la APCE, pentru revenirea Rusiei și-au dat votul deputații Andrei Năstase (PPDA) și Vlad Batrîncea (PSRM). 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării