main logo
696

Chirtoacă cere ședințe transmise online: M-am săturat de minciuni

Dorin Chirtoacă cere ca şedinţele sale de judecată să fie transmise online. Potrivit lui, aceasta e singura modalitate care ar permite scoaterea la suprafață a ridicolului din proces.

Chirtoacă cere ședințe transmise online: M-am săturat de minciuni

„Am cerut înregistrarea video și transmiterea online a ședințelor de judecată din așa-numitul proces intentat. Este singura modalitate care ar permite scoaterea la suprafață a ridicolului din proces, a abuzurilor, precum și a minciunilor spuse de unii sau alții, inclusiv de procuror. Deși minciunile de la ultimele ședințe sunt constatate prin procese-verbale și înregistrări audio, judecătorul le trece cu vederea și le acoperă prin decizii protectoare pentru procuror, acoperindu-l”, a scris Chirtoacă pe Facebook, transmite Ştiri.md.

Potrivit mesajului postat de Dorin Chirtoacă, procurorul s-a expus că este împotriva acestei cereri.

„Prin aceasta se are intenția de a nu examina această cauză într-un proces public, ci de a transforma procesul într-un teleshow", este explicaţia procurorului citată de Chirtoacă.
„După 5 minute a venit și decizia, de fapt pe loc, prin respingerea de către judecător a cererii depuse.
La fel, după 5 minute, a fost respinsă și cererea de recuzare a procurorului care spune minciuni, deși în cadrul examinării s-au constatat minciunile spuse la fel ca și cererea de recurs", a conchis fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă.

Fostul primar, Dorin Chirtoacă, este acuzat de trafic de influența în dosarul parcărilor. Partea acuzării susține că fostul edil i-a dat indicații viceprimarului Capitalei, Nistor Grozavu, privind semnarea contractului cu firma EME PARKLEITSYSTEM GmbH fără avizul Consiliului municipal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării