main logo
827

Chirtoacă cere pedepsirea primarului: Circ marca Andrei Năstase

Niciodată timp de 10 ani nu mi-am permis să merg în timpul campaniei să fac asemenea acțiuni în Primărie.

Chirtoacă cere pedepsirea primarului: Circ marca Andrei NăstaseColaj: știri.md

Declarația a fost făcută de Dorin Chirtoacă în contextul vizitei de azi la Primăriei a lui Andrei Năstase, transmite Știri.md

În acest context, fostul primar al Chișinăului va sesiza organele electorale pentru încălcarea legislației. 

"Circ și încălcare de lege, marca Andrei Năstase. Faptul că Plahotniuc a încălcat legea nu este o justificare că și noi să încălcăm legea. (...)  A te autoproclama primar, cu 10 zile înainte de alegeri, pe lângă faptul că este ilegal, este ridicol și asta ocicum nu acoperă goliciunea lipsei proiecte și de soluții pentru Chișinău.

Năstase la dezbateri nu vine, se ascunde, dar acțiuni ilegale face. Concluziile Dvs. care sunt?", a scris Chirtoacă pe facebook. 

Știri.md amintește că liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a venit în această dimineață la Primărie, după ce Curtea de Apel Chișinău i-a validat mandatul de edil al Capitalei.

Andrei Năstase a ținut un discurs în fața funcționarilor Primăriei, care s-au adunat în sala de ședințe și i-a anunțat că își suspendă activitatea, pentru a-și putea continua lupta în cursa electorală pentru un nou mandat de primar al Capitalei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării