main logo
2526

Chirtoacă: Ceban a mituit recent un preot cu 1.000 de euro

Fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, îl acuză pe candidatul la șefia Capitalei, Ion Ceban, că ar fi mituit preotul din Cruzești cu 1.000 de euro în campania electorală.

Chirtoacă: Ceban a mituit recent un preot cu 1.000 de euroColaj: știri.md

Declarațiile au fost făcute de Dorin Chirtoacă astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, transmite Știri.md.

"Ion Ceban este un sforar din Consiliul Municipal Chișinău. A fost o unealtă a lui Plahotniuc, iar recent a devenit și mituitor. În campania electorală a dat 1.000 de euro la biserica din Cruzești. Pentru asta nimeni nu-l trage la răspundere, se trece cu vederea", a declarat Dorin Chirtoacă.

Potrivit fostului edil, nici Ion Ceban și nici Andrei Năstase nu merită să ajungă în turul II al alegerilor primarului municipiului Chișinău.

Totodată, Chirtoacă a îndemnat chișinăuienii să voteze, necondiționat, împotriva candidatului socialiștilor, Ion Ceban.

Contactată de Știri.md, purtătoarea de cuvânt a candidatului PSRM la șefia Capitalei, Anișoara Ilașciuc, a declarat că declarațiile lui Dorin Chirtoacă sunt aberații.

”Eu vreau ca noi în această campanie să votăm pentru ceva concret. Pentru lucruri concrete, pentru acțiuni și planuri concrete, pentru oameni, pentru rezultatele pe care le putem furniza și nu pentru sperietori”, astfel a comentat Ion Ceban acuzațiile lui Dorin Chirtoacă.

Ion Ceban a fost întrebat și în cadrul live-ului transmis pe platforma Votum.md, despre 1.000 de euro pe care i-ar fi oferit preotului din Cruzești și care pe pagina sa de Facebook ar fi recunoscut acest lucru:

”Am fost acuzat de tot ce vreți în această campanie electorală. Eu n-am văzut să facă cineva campanie pe problemele și soluțiile care pot fi oferite municipiului Chișinău. Nu mă puneți să recunosc sau să nu recunosc. Am să văd care va fi sesizare finală și am să revin cu detalii”, a comentat Ceban.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării