main logo
510

Chirtoacă: 61 de mandate în Parlament, economie la cumpăratul deputaților

61 de mandate în Parlament înseamnă economie la cumpăratul deputaților. Afirmația îi aparține președintelui Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, și a fost făcută în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21.

Chirtoacă: 61 de mandate, economie la cumpăratul deputaților

Liberalul s-a referit la decizia democraților de a include la referendum subiectul reducerii numărului de deputați de la 101 la 61, transmite Știri.md cu referire la Agora.

Totodată, Chirtoacă consideră că referendumul, care va avea loc în aceeași zi cu alegerile parlamentare, trebuie boicotat.

„Asta pentru ei (n. r. - pentru democrați) înseamnă economie în cumpăratul deputaților. Acum vor trebui să cumpere nu 101, dar 61. Dar de fapt este o inițiatvă a Platformei Demnitate și Adevăr. Și acum ei preiau această inițiativă și o plasează în alegeri. Ei vor să se folosească de o inițiativă bună pentru a se promova la referendum. Trebuie boicot, din punctul meu de vedere. E ca și cu integrarea europeană. Îți bați joc de ea, o desființezi, dar vrei să pui în Consituție vectorul de integrare europeană. Inițiativa cu 61 de deputați e strict din punct de vedere electoral, și ca să cumperi mai ușor deputați”, a declarat fostul primar de Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării