main logo
1187

Chiril Lucinschi, despre viața în arest și planurile pentru 2019

Fostul deputat PLDM, Chiril Lucinschi, condamnat în acest an de prima instanță la cinci ani de închisoare, a vorbit public la TV despre arestul său pentru prima dată de când i s-a deschis dosarul.

Chiril Lucinschi, despre viața în arest și planurile pentru 2019

În cadrul emisiunii TV „Iubește Viața”, Lucinschi a spus că arestul „a fost o încercare”, și că între timp a început să descopere lucruri existențiale, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Anul trecut, am înțeles că arestul meu era tot o încercare. Pentru mine a fost important să mă conving că eu nu am comis nicio crimă. M-am liniștit în momentul în care, împreună cu avocații mei și cu alți juriști, am înțeles că acolo nu este nicio crimă. Am înțeles din ce cauză a fost pornit acest dosar. Sunt liniștit și sper că o să am posibilitatea legală să le arăt tuturor nevinovăția mea”, a spus Lucinschi.

Fostul deputat spune că a citit mult în arest, a privit lecții și a învățat „ce prezintă omul ca atare și ce este omul ca ființă umană”. De la anul care vine, fiul fostului președinte al Moldovei spune că vrea libertate din toate punctele de vedere. 

„E un an decisiv din punct de vedere al deciziei de acordare a unii permisiuni de a conduce această țară mai departe. Asta e legat și de dosar, și de viața mea. Ne doresc să recapătăm libertatea”, a spus Chiril Lucinschi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării