main logo
453

Chiril Gaburici a îndemnat investitorii lituanieni să realizeze proiecte în Moldova

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a îndemnat investitorii lituanieni să realizeze proiecte în Moldova.

Investitorii lituanieni, îndemnați să realizeze proiecte în Moldova

Declarații în acest sens, au fost făcute de Chiril Gaburici la întrevederea cu cu noul ambasador al Lituaniei în Republica Moldova, Kęstutis Kudzmanas, transmite Știri.md. 

„Îmi doresc să dezvoltăm relații frumoase cu Lituania, să reușim să creăm proiecte noi, care să fortifice legătura dintre aceste două țări. Ambasadei Republicii Lituania îi doresc un an nou bun, cu spor și realizări”, aprecizat ministrul.

La rândul său, Kęstutis Kudzmanas a reiterat susţinerea ţării sale pentru procesul reformelor în Republica Moldova, și pledează pentru continuarea și fortificarea schimburilor comerciale cu Republica Moldova.

În Republica Moldova activează 51 întreprinderi cu capital lituanian, investițiile în capitalul social însumând 6,531 milioane de lei. 

Volumul comerțului exterior al Republicii Moldova cu Republica Lituania, în perioada ianuarie-octombrie 2018 a înregistrat suma de 18,84 milioane dolari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării