main logo
1770

Ion Chicu: Mâine vin la Parlament. Contez pe responsabilitatea Maiei Sandu

Premierul nu se lasă bătut. Acesta a anunțat că mâine, 9 iulie, va încerca din nou să vină la ședința Parlamentului pentru a prezenta legile pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea.

Ion Chicu: Vin la Parlament. Contez pe responsabilitatea Maiei SanduFoto: știri.md

În acest context, premierul s-a adresat liderei PAS, Maiei Sandu, și a întrebat-o ce nu o aranjează în proiectele de legi și i-a propus să vină cu idei pentru rectificarea bugetului care ar ușura viața oamenilor, transmite Știri.md.

„Oamenii așteaptă suport din partea statului. Proiectele de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea prevăd acest suport. Proiectele stau de-o săptămână în Parlament.

Politicienii fac politică – asta le e "pâinea". Între timp, Oamenii nu au de pâine. În aceste condiții propun Maiei Sandu să spună concret, care prevederi din aceste proiecte nu sunt acceptabile pentru PAS.

Dacă asemenea nu există, propun Maiei Sandu să nu să se opună aprobării proiectelor. Dacă PAS are propuneri realiste pentru o nouă rectificare de buget (după ce proiectele cu caracter urgent asumate de guvern vor intra în vigoare), sunt gata să le discutăm și să venim cu o rectificare adițională.

Mâine la 10.00 voi fi din nou în Parlament. Contez pe responsabilitatea Maiei Sandu”, a scris Chicu pe o rețea de socializare în această dimineață.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării