main logo
1368

Chicu: Este cert că acest guvern a căzut, deja

Guvernul actual a căzut deja. Opinia aparține fostului prim-ministru al R. Moldova, Ion Chicu.

Chicu: Este cert că acest guvern a căzut, dejaColaj: Știri.md

Ex-premierul și-a făcut această concluzie în urma mai multor acțiuni ale guvernării, din domenii precum justiția, transmite Știri.md.

Chicu i-a mulțumit, în context, premierului actual, Natalia Gavrilița, pentru activitatea sa.

„Este cert că acest guvern a căzut, deja. "Defunct", despre care - ori bine, ori deloc.  Este o naivitate, însă, să credem că ce-i mai rău în gruparea analfabetă și coruptă PAS a fost guvernul Gavrilița.

Cu mult mai grav este, că un om ales prin act de corupție, continuă să fie Procuror-șef Anticorupție. Cu mult mai grav este, că "prevettingul" în sistemul de justiție este orchestrat și dirijat de criminali, care ar trebui condamnați de această justiție. Cu mult mai grav este, că "tăunii" care au stors bugetul la vamă și în achiziții, continuă să fie "la butoane". Ce-i mai grav -  e în vârful piramidei.

p.s. Natalia Catrinescu, eu îți mulțumesc...”, a scris Chicu pe Facebook.

Menționăm că, comentariul fostului premier vine după ce duminică seara, 13 noiembrie, la Președinție a avut loc o ședință cu prezența mai multor membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate și a unor miniștri.

Ședința a fost convocată la puțin timp după ce, Jason Jay Smart, un fost consilier la alegerile prezidențiale din SUA în anul 2015, a anunțat că Dorin Recean ar putea fi numit în curând Prim-ministru.

În același timp, în spațiul public au apărut informații că, pe masa discuțiilor de la Președinție, din noaptea de duminică, ar fi mai multe potențiale decizii privind actualul Guvern condus de Natalia Gavrilița.

PAS a confirmat, ulterior că printre subiectele discutate s-a regăsit și modul de îmbunătățire a unor ministere.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării