Chicu, despre campania lui Dodon: Unele mesaje au fost nereușite
18 noiembrie, 12:20
946
3
Chicu, despre campania lui Dodon: Unele mesaje au fost nereușite
18 noiembrie, 12:20
946
3

Ion Chicu recunoaște că, în timpul campaniei electorale, candidatul pentru care a votat, Igor Dodon, a avut unele „mesaje nereușite”.

Foto: știri.md

În context, Chicu a mai declarat, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul N4, că „a apreciat prestația Maiei Sandu” în timpul campaniei electorale pentru scrutinul prezidențial, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

„Am votat pentru Igor Dodon. Speram foarte mult că va câștiga actualul președinte. Eu, în campania electorală, în mod normal, am admis orice scenariu, iar unul dintre ele s-a materializat. În linii mari, cred că poziția de stat a fiecărui demnitar, în cazul de față a domnului președinte, tot timpul este mai dezavantajoasă, pentru că lumea vrea schimbări în mod firesc, orice situație negativă în țară este cumva asociată cu președintele. De aceea, i-a fost dificil ca să câștige. 

Apreciez prestația doamnei Sandu, a candidatului în campanie, mai puțin însă a celor care au susținut-o și i-au făcut campanie. Domnul Igor Dodon a încercat să vină cu mesaje, cu ce are de gând să facă. Eu înțeleg ce spuneți, unele mesaje au fost probabil nereușite, dar fiecare candidat are strategie de comunicare, iar dumnealui a considerat astfel'', a declarat Chicu. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter