191
0
Cheltuielile pentru alegerile parlamentare, publicate în Monitorul Oficial
191
0

Hotărârea Comisiei Electorale Centrale cu privire la aprobarea devizului de cheltuieli pentru organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare noi din data de 20 octombrie 2019 pentru funcția de deputat în unele circumscripții electorale uninominale, va fi publicată vineri, 16 august, în Monitorul Oficial.

Potrivit deciziei CEC, la 20 octombrie, alegeri parlamentare noi vor avea loc în circumscripţiile nr. 17, 33, 48 și 50. Pentru scrutin vor fi alocaţi 11,9 mln de lei, bani ce provin din economiile făcute la alegerile parlamentare din 24 februarie, transmite Știri.md cu referire la moldpres.

Alegeri parlamentare noi urmează să se desfășoare în patru circumscripții pe 20 octombrie, concomitent cu alegerile locale. La vot vor fi aşteptaţi locuitorii raionului Nisporeni, circumscripția nr. 17, unde a fost ales Vladimir Plahotniuc, cei din circumscripția Nr. 33, unde a fost votat Andrei Năstase, cei din circumscripția Nr. 48, unde a fost ales Viorel Melnic, și cei din circumscripția nr. 50 Europa de Vest, unde a fost votată Maia Sandu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter