121
0
Cheltuielile pentru alegerile parlamentare, publicate în Monitorul Oficial
121
0

Hotărârea Comisiei Electorale Centrale cu privire la aprobarea devizului de cheltuieli pentru organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare noi din data de 20 octombrie 2019 pentru funcția de deputat în unele circumscripții electorale uninominale, va fi publicată vineri, 16 august, în Monitorul Oficial.

Potrivit deciziei CEC, la 20 octombrie, alegeri parlamentare noi vor avea loc în circumscripţiile nr. 17, 33, 48 și 50. Pentru scrutin vor fi alocaţi 11,9 mln de lei, bani ce provin din economiile făcute la alegerile parlamentare din 24 februarie, transmite Știri.md cu referire la moldpres.

Alegeri parlamentare noi urmează să se desfășoare în patru circumscripții pe 20 octombrie, concomitent cu alegerile locale. La vot vor fi aşteptaţi locuitorii raionului Nisporeni, circumscripția nr. 17, unde a fost ales Vladimir Plahotniuc, cei din circumscripția Nr. 33, unde a fost votat Andrei Năstase, cei din circumscripția Nr. 48, unde a fost ales Viorel Melnic, și cei din circumscripția nr. 50 Europa de Vest, unde a fost votată Maia Sandu.

Citește și
article image
Dodon: Anticipatele trebuie să fie organizate după...
0
132
article image
Ce partide ar ajunge în Parlament dacă duminica ar avea...
0
416
article image
CEC a aprobat modelele buletinelor de vot pentru alegeri
0
116
article image
CEC: Candidaţii la funcţia de primar își pot începe...
1
88