main logo
1312

CEC cere clarificări de la Curtea de Apel Bălți în cazul Marinei Tauber

Membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) se întrunesc sâmbătă 4 decembrie, în ședință. Pe ordinea de zi sunt programate cinci subiecte.

CEC cere clarificări de la Curtea de Apel Bălți în cazul Marinei TauberFoto: captură video

În cadrul ședinței, membrii CEC urmează să aprobe și să anunțe modalitatea desfășurării și organizării turului doi al alegerilor pentru Primăria Bălți, după ce Judecătoria Bălți a decis excluderea Marinei Tauber din cursa pentru funcția de primar al municipiului Bălți, transmite Știri.md cu referire la ZdG.

Președinta CEC, Angelica Caraman, a propus examinarea hotărârii emise de Judecătorie Bălți privind excluderea Marinei Tauber din cursa pentru Primăria din Bălți.

“Instanța nu s-a pronunțat privind termenul executării Hotărârii. CEC s-a adresat către CA Bălți privind explicarea hotărârii Bălți și modalitatea organizarea turului doi”, a declarat Angelica Caraman.

CEC va examina subiectul în ședință și subiectul cu privire la supravegherea veniturilor și cheltuielilor concurenților electorali în campania electorală aferentă turului doi al alegerilor locale noi pentru funcția de primar din 5 decembrie 2021, pentru perioada 27 noiembrie – 3 decembrie 2021.

Ședința a început la ora 15:00.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării