main logo
695

CEC a înregistrat primii participanți la plebiscitul din 24 februarie

Partidul Democrat din Moldova (PDM) și Partidul Comuniștilor din din Republica Moldova (PCRM) au fost înregistrați de către Comisia Electorală Centrală (CEC) în calitate de participanți la Referendumul consultativ republican, care va avea loc pe 24 februarie 2019, în aceeași zi cu alegerile parlamentare.

CEC a înregistrat primii participanți la plebiscitul din 24 februarieCEC a înregistrat primii participanți la Referendumul de pe 24 februarie

Astfel, PDM a fost înregistrat cu opțiunea „Pentru”. Reprezentant la democraților va fi Vadim Moțarschi, iar Nina Scutaru va fi trezorieră, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

La rândul lor, comuniștii au fost înregistrați cu opțiunea „Contra”. Reprezentanta PCRM va fi Irina Vizir, iar trezorieră – Aliona Caraman.

Potrivit CEC, campania electorală pentru Referendum începe din ziua înregistrării fiecărui candidat.

La Referendumul consultativ de pe 24 februarie, cetățenii cu drept de vot vor fi întrebați dacă sunt de acord sau nu ca să fie micșorat numărul deputaților din Parlamentul Republicii Moldova și despre posibilitatea demiterii parlamentarilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării