11 februarie, 16:40
183
0
CEC a aprobat buletinul de vot pentru alegerile de la Hâncești
11 februarie, 16:40
183
0

Comisia Electorală Centrală a aprobat marți buletinul de vot pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală Hâncești.

Foto:

Astfel, concurenții electorali vor fi înscriși în buletinul de vot cu litere majuscule de aceeași mărime, aceleași caractere, în ordinea rezultată din tragerea la sorți efectuată de către consiliul electoral de circumscripție, transmite Știri.md.

De asemenea, lățimea buletinului de vot va fi de 14 mm, în stânga se va afla simbolul concurentului electoral, numele și prenumele candidatului va fi plasat în centru, iar în dreapta se va afla locul pentru aplicarea ștampilei cu inscripția votat. 

CECEU va aproba textul buletinului de vot, iar hotărârea va fi prezentată Comisiei Electorale Centrale, conform termenului stabilit în Programul calendaristic.

Amintim că la funcția de deputat în circumscripția electorală uninominală Hâncești candidează Ion Mereuță, de la PDM, Ștefan Gațcan – PSRM, Olesea Stamate – PAS, Vitalie Balinschi – Partidul Politic Șor, Dorin Chirtoacă – Blocul Electoral UNIREA, Grigore Cobzac – candidat independent și Anatolie Postolachi – PLDM.

Campania electorală începe vineri, 14 februarie, iar alegerile vor avea loc în data de 15 martie.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter