main logo
487

Cebotari și-a depus candidatura la șefia Capitalei: Peștele de la cap se strică

Candidatul Partidului Democrat la funcția de primar general, Vladimir Cebotari, a mers astăzi la Consiliul electoral pentru a se înregistra în cursă. Democratul a declarat că vrea să facă ordine, dar și că se așteaptă la o campanie electorală aprinsă.

Cebotari și-a depus candidatura: Peștele de la cap se strică

"O să ne clarificăm de acolo de unde se încep a clarifica lucrurile – de la cap. Pentru că peștele de la cap se strică. O să stabilim niște reguli clare cu membrii Consiliului cum trebuie să administrăm orașul. Tot ce a fost până acum, cu participarea implicită a membrilor Consiliului a fost o bătaie de joc. Campania electorală va fi una aprinsă, în care se va încerca să se lupte fără reguli. Cred că oamenii nu trebuie să aleagă politic, cred că trebuie să aleagă fapte”, a declarat Cebotari, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Deși promiteau să-și anunțe candidatul la Primăria Chișinău după congres, democrații au ezitat până mai ieri să dea nume. Anterior s-a vehiculat că PDM l-ar putea propune la funcția de edil al Capitalei pe fostul prim-ministru Pavel Filip. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării