main logo
623

Cebotari: Nu e exclus că Năstase şi Dodon ar examina o posibilă viitoare alianţă

Vicepreşedinele PDM, Vladimir Cebotari, susţine că nu este exclus că liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, şi socialiştii lui Igor Dodon ar putea face o alianţă în viitorul Parlament, pentru că cei doi ar fi „în relaţii deloc rele”.

Cebotari: Nu e exclus că Năstase şi Dodon ar examina o posibilă alianţă

„Noi nu excludem această opţiune. Noi ştim că ei sunt prieteni, de multe ori au discutat, au băut ceai împreună prin corturi, s-au plimbat de mânuţe”, a declarat Vladimir Cebotari la emisiunea „Adevărul Live”, transmite Știri.md cu referire la Adevărul.

El afirmă că democraţii vor fi „atât de eficienţi în alegeri”, încât celor din PSRM şi PDA nu le vor ajunge mandate în Legislativ pentru a forma o majoritate parlamentară.    

„Asta printre altele ar însemna să se destrame Blocul ACUM, din câte mie mi se pare”, a subliniat Cebotari.   

De menţionat că Andrei Năstase şi Igor Dodon se poziţionează în spaţiul public ca fiind adversari politici. Ambii au negat formarea unei alianţe. Mai mult decât atât, Andrei Năstase îl acuză pe Igor Dodon că ar avea o înţelegere cu Vlad Plahotniuc şi că, de fapt, democraţii şi socialiştii vor face o coaliţie după alegerile din 24 februarie 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării