main logo
808

Cebotari îi cere lui Sandu să solicite demisia ministrului Năstase

Azi, 19 septembrie 2019, în Parlament se discută solicitarea procurorului general interimar de ridicare a imunității deputatului PDM, Vladimir Cebotari.

Cebotari îi cere lui Sandu să solicite demisia ministrului NăstaseFoto: agora.md

În context, Cebotari i-a cerut prim-ministrului Maiei Sandu să solicite demisia lui Andrei Năstase, întrucât ceea ce se întâmplă azi în plen ar fi o răfuială politică, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

„Sper și cer dnei ministru Sandu să solicite demisia lui Andrei Năstase, pentru că acționează în interes propriu, face răfuieli politice. Nu întâmplător această cerere a venit azi – știați că ne înregistrăm în campania pentru Chișinău”, a spus Cebotari.

Astăzi, Parlamentul a primit de la Procuratura Generală două cereri privind ridicarea imunității lui Petru Jardan, de la Partidul Șor, și Vladimir Cebotari, PDM. Ulterior, Comisia Juridică numiri și imunități s-a convocat în ședință pe marginea acestor subiecte.

Celălalt deputat pentru care s-a cerut ridicarea imunității, Petru Jardan, de la Partidul Șor, nu se află în țară în prezent și se declară surprins de solicitarea PG.

Știri.md reamintește că Comisia Electorală Centrală a anunțat candidații care participă la alegerile locale și care dețin funcții precum viceprim-miniştri, miniştri, trebuie să demisioneze.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării