14 667
1
Cebotari i-a povestit lui Bolocan un banc despre Filip și Plahotniuc
14 667
1

Vladimir Cebotari, candidatul PDM la funcția de primar, a povestit la emisiunea Lumina cu Andrei Bolocan, cum se lucra cu Vlad Plahotniuc, când acesta era președinte de partid.

Foto: știri.md

„Puteai să te trezești cu apeluri după miez de noapte, să fii convocat la ședință după miez de noapte, pentru probleme adminstrative. Ne-am obișnuit, așa se lucra”, a spus Vladimir Cebotari, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Democratul a povestit și un caz care, potrivit lui, a devenit „banc în cercurile noastre (a PD)”.

„Domnul Pavel Filip a fost sunat la ora două noaptea. Când a răspuns, (n.r. Plahotniuc) îl întreabă „Pavel, ce faci?”. Iar domnul Filip, fiind un om foarte inteligent și cu simțul umorului rafinat, a răspuns „N-ai să mă crezi. Așteptam să mă suni”.

„Când am acceptat această provocare, funcția publică și alte lucruri, acest fapt a fost discutat. Eu știam modul de lucru al acestei persoane (n.r. Vlad Plahotniuc) de la alți colegi care de mai demult timp lucrau cu el. 

De aceea nu a fost surpriză. Aveam și timp liber, în a doua jumătate a zilelor de sâmbătă și duminică încercam să compensez acel timp în care nu eram cu familia”, a mai declarat Vladimir Cebotari.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter