main logo
684

Cebotari, despre schimbarea liderului PDM: Nu ne încleștăm pe funcții

În cadrul emisiunii Replica de la postul de televiziune Prime, Vladimir Cebotari a vorbit despre succesiunea liderilor Partidului Democrat. „Doar în ultimii 5-6 ani PD a avut 3 lideri de partid. Și acest lucru se va schimba și pe viitor, pentru că nimeni nu este veșnic fixat pe o poziție”, a declarat vicepreședintele PDM.

Cebotari, despre schimbarea liderului PDM: Nu ne încleștăm pe funcții

„Asta înseamnă că pe noi ne mișcă altceva, nu ne încleștăm pe funcții cu orice preț. Nu. Pe noi ne mișcă doar schimbarea bună”, a mai spus Cebotari.

„PD nu este un partid „one man show”, a adăugat fostul ministru al Justiției, menționând că, spre deosebire de alte partide, unde odată cu căderea liderului politic, se prăbușește și partidul, PDM a demonstrat altceva în timp, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

Precizăm că actualul președinte al formațiunii, Vladimir Plahotniuc, se află în această funcție în decembrie 2016. Acesta a preluat conducerea partidului de la Marian Lupu, care s-a aflat la conducerea formațiunii din 2009. Totodată, Dumitru Diacov este „președinte de onoare” al PDM.

Astfel, afirmația lui Cebotari conform căreia „doar în ultimii 5-6 ani PD a avut 3 lideri de partid” este eronată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării