main logo
1307

Cebotari ar putea fi arestat. Ce spune procurorul general interimar

Vladimir Cebotari, vicepreședintele PDM, deputat în Parlamentul de la Chișinău, ar putea să rămână fără imunitate parlamentară, iar ulterior să fie reținut de către autoritați, notează Newsmaker.

Cebotari ar putea fi arestat. Ce spune procurorul general interimarFoto: ZdG.md

Potrivit Newsmaker, care citează anumite surse, Cebotari ar urma să fie reținut pentru implicare în jaful din sistemul bancar, transmite Știri.md cu referire la ZdG.md

Contactat de Ziarul de Garda, deputatul democratul Vladimir Cebotari, ne-a spus că are bănuieli că acest fapt s-ar putea întâmpla, însă nu a primit nicio informație oficială în acest sens, dar și că este pregătit pentru orice s-ar putea întâmpla.

„Moldova este țara minunilor, astfel că orice s-ar putea întâmpla. Nu știu dacă o să se întâmple astăzi sau la sfârșitul săptămânii, însă trebuie să fim pregătiți pentru orice”, ne-a declarat democratul.

Solicitat de către ZdG, procurorul general interimar, Dumitru Robu, ne-a comunicat că, deocamdată, nu poate să ne spună despre vreo oarecare acțiune pe care ar urma să o întreprindă.

„Nu pot să vă spun dacă o sa vin sau nu în Parlament cu o astfel de cerere. Urmează să vedem ce se va întâmpla”, ne-a spus procurorul general interimar.

Pe 5 septembrie, în cadrul unei emisiuni televizate, ministrul de Interne, Andrei Năstase susținea că i-a trimis o scrisoare procurorului general interimar, Dumitru Robu, prin care i-a cerut acestuia să înceapă procedurile necesare pentru a-l lipsi de imunitate parlamentară pe deputatul democrat Vladimir Cebotari.

După declarațiile lui Năstase, democratul Vladimir Cebotari a venit atunci cu o reacție pe pagina sa de Facebook.

„Candidatul” Andrei Năstase este cuprins de călduri electorale și delir politic. Din păcate, suntem nevoiți să constatăm că Năstase continuă joaca de-a procurorul și polițistul politic, lansând acuzații și amenințări la adresa oponenților politici, […] declarațiile lui Năstase sunt pure invenții”, a scris atunci Cebotari pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării