main logo
405

Cebotari anunță care vor fi pilonii programului de guvernare al PDM

Vicepreședintele Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, anunță care vor fi pilonii pe care va fi construit următorul program de guvernare al formațiunii.

Cebotari anunță care vor fi pilonii programului de guvernare al PDM

Este vorba despre domeniile educației, infrastructurii și justiției. Despre aceasta politicianul a vorbit la emisiunea „Fabrika” de la postul de televiziune Publika TV, transmite Ştiri.md cu referire la IPN.

„Pilonii sunt educația, infrastructura, iar prin ele trebuie să vedeți lucruri mult mai extinse decât doar construcția de drumuri sau apeducte, și justiția cu ordinea publică și securitatea pentru fiecare cetățean. Acestea vor fi obiectivele de căpătâi ale noastre”, a spus democratul.

Vicepreședintele PDM spune că pro-Moldova înseamnă preocuparea cu adevărat de problemele oamenilor.  „Să te preocupe cu adevărat bunăstarea, infrastructura, să le creezi condiții acestor oameni. (...) A fi pentru Moldova nu înseamnă să fii contra ei. A fi pentru Moldova nu înseamnă că trebuie să amăgești oamenii, înseamnă să nu dezbini această societate. Pro-Moldova înseamnă că nu ești împotriva nimănui”, a afirmat Vladimir Cebotari.

În ceea ce privește „furtul miliardului”, vicepreședintele PDM spune că din acea sumă au fost recuperate aproximativ 1,7 miliarde de lei. „Doar 400 de milioane au fost recuperate din vânzarea unei părți a activelor unei persoane condamnate pentru participarea la fraudă – Veaceslav Platon”, a declarat Vladimir Cebotari.

În cadrul Adunării Naționale cu genericul „PDM Pentru Moldova”, desfășurată duminică, 21 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale, Partidul Democrat din Moldova a stabilit principiile care vor sta la baza programului său politic în următorii ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării