main logo
380

Cebotari: Acordul de asociere e temelia dezvoltării societăţii noastre

Calea a patra de dezvoltare a ţării, anunţată de liderul democraţilor, Vlad Plahotniuc, este orientată spre oameni şi spre rezolvarea problemelor acestora.

Cebotari: Acordul de asociere e temelia dezvoltării societăţii noastreCebotari: Acordul de asociere e temelia dezvoltării societăţii noastre

Clarificările au fost făcute de vicepreședintele PDM Vladimir Cebotari, în cadrul emisiuni Fabrika de aseară, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

„Pentru Moldova înseamnă să fii pentru Moldova, pentru acest pământ, pentru oamenii acestui pământ. Să te preocupe cu adevărat bunăstarea, infrastructura, să le creezi condiţii acestor oameni", a spus vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari.

Conceptul Pro-Moldova nu anulează nicidecum aspiraţiile europene ale ţării, a mai subliniat Cebotari. 

„Noi am spus foarte clar în angajamentul pe care l-am luat. Acordul de asociere este temelia dezvoltării societăţii noastre. Şi este temelia acestei politici care ar trebui să unească societatea moldovenească în jurul ideii de a construi bunăstarea acasă", a spus vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari.

Vladimir Cebotari s-a referit şi la relaţiile cu România, dar şi la cele cu Rusia. 

„Noi nu suntem contra României, noi respectăm şi dacă aţi observat PDM a încercat de-a lungul timpului a fost şi a prietenit, cred că nu a existat prietenie mai mare cu România şi cooperări mai bune decât în perioada de guvernare a PDM. Noi încercăm să fim platforma politică care uneşte şi nu dezbină oamenii. Noi nu vrem să luptăm cu Federaţiei Ruse. Noi ne luptăm pentru cetăţenii noştri", a spus vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari.

Conceptul de calea a patra a fost anunţată la Adunarea Naţională a PDM, de duminică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării