main logo
1135

Ceban s-a apucat deja de lucru, chiar dacă nu i-a fost validat mandatul

Se va saluta cu toți angajații și va organiza o ședință de planificare. Asta a spus că va face socialistul Ion Ceban, imediat ce va trece pragul Primăriei și va ocupa fotoliul de edil al Capitalei.

Ceban s-a apucat deja de lucru, chiar dacă nu i-a fost validat mandatul

Chiar dacă, deocamdată, nu i-a fost validat mandatul, acesta spune că s-a apucat deja de lucru. Și asta pentru că nu admite scenariul de la alegerile locale din 2018, când scrutinul câștigat de Andrei Năstase a fost invalidat, transmite Știri.md cu referire la Agora.

Întrebat despre acțiunile imediate pe care le va întreprinde odată ajuns primar, Ion Ceban a declarat: „Mă voi saluta cu toți oamenii. Voi face o ședință de planificare”.

„Deja mâine am o ședință pe intern cu colegii mei, să vedem toate politicile. Am solicitat să ne fie prezentată o mostră pentru buget. 

Mă voi apuca de lucru. Bugetul trebuie să-l aprobăm, pentru că vreau foarte mult să-l avem în termen. E important pentru licitațiile care trebuie să se desfășoare în ianuarie-februarie. 

De obicei, se întind până în mai iunie și atunci ne întrebăm de ce nu a fost făcut marcajul, de ce gropile nu au fost astupate”, a mai declarat el în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Amintim că, în turul doi al alegerilor locale din 3 noiembrie, Ion Ceban l-a învins pe Andrei Năstase cu 52,39%.

La alegerile locale noi din 2018, socialistul a fost învins de contracandidatul său Andrei Năstase. În urma unei contestații depuse de Ion Ceban, instanța de judecată a invalidat însă scrutinul. 

Abia la începutul lunii octombrie a acestui an, Curtea de Apel și-a anulat încheierea, iar mandatul de primar al lui Andrei Năstase a fost validat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării