main logo
503

Ceban: Plahotniuc, Voronin și Șor au creat un trinom împotriva PSRM

Vlad Plahotniuc, Vladimir Voronin și Ilan Șor au creat un trinom împotriva Partidului Socialiștilor și vor încerca să rupă voturile PSRM la viitoarele alegeri.

Ceban: Plahotniuc, Voronin și Șor au creat un trinom împotriva PSRM

Declarația a fost făcută de secretarul PSRM, Ion Ceban, transmite Știri.md cu referire la Aif.md.

„Scopul lor este simplu, de a rupe 3-4-5% de la socialiști. Unul - prin utilizarea resurselor administrative, celălalt - din ceea ce va rămâne în teritoriu, iar al treilea - cu ajutorul coruperii alegătorilor”, a declarat Ceban.

În context, socialistul a îndemnat cetățenii să nu cedeze provocărilor, menționând că socialiștii cunosc toate tentative de corupere a alegătorilor. 

Ceban a criticat, de asemenea, faptul că candidații lui Ilan Șor declară la emisiunile TV că nu văd nicio problemă în furtul miliardului.

„Desigur, nu există nicio problemă dacă 0,5% din miliard au plecat la necesitățile Orheiului. Apropo, bugetul Orheiului este de 10 ori mai mic decât bugetul Chișinăului. Întoarceți miliardul și toată țara va avea pensii normale, salarii normale și drumuri cu adevărat bune", a menționat socialistul.

Partidul Socialiștilor va continua să desfășoare o campanie electorală corectă și să obțină victoria, indiferent de circumstanțe, a mai spus acesta.

„Nu pentru prima dată suntem atacați verbal și nu numai, dar acest lucru nu ne va opri să câștigăm aceste alegeri. Nimeni nu ne va face să renunțăm la victoria pe care o vrem”, a conchis Ceban.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării